20 januari 1967

-

31 mei 2024

Hestia was een vrolijke, grappige en ondeugende vrouw en geliefd door ons allemaal. Het plagen van de begeleiding kon Hestia als de allerbeste en we plaagden jou met veel plezier terug. Je werd altijd vrolijk van muziek, vooral door de vogeltjesdans, op het nummer mee dansen maakte je blij en keken wij graag toe hoe goed je dat kon.

Iets bijzonders om te noemen is dat Hestia van heel veel mensen de verjaardag uit haar hoofd wist. Best wel knap. Verder was je grote fan van Ajax en kon je genieten van een spelletje samendoen en andere activiteiten op het dagcentrum.

Hestia was een sterke vrouw en heeft de laatste jaren veel doorstaan. Helaas ging Hestia snel achteruit en werd ze volledig afhankelijk van de begeleiding. Hestia is in haar stervensfase op een warme en liefdevolle manier verzorgd door de medewerkers van Westwijk en heeft ze eindelijk haar rust gevonden.

We gaan je ontzettend missen lieve Hestia..

Liefs, medewerkers en medebewoners van woning 9 en de sfeergroep.

Reacties

0 reacties

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige memoriam

Suzanne de Jong



29 januari 1990 - 30 augustus 2024

Verdrietig, maar terugkijkend op veel mooie herinneringen laten wij weten dat op 30 augustus Suzanne de Jong is overleden. We hadden ...

Lees meer
Lees meer over Suzanne de Jong

Elly Kaspers



11 mei 1967 - 24 juli 2024

Elly, De betekenis van haar naam: `Fakkel, de stralende, schitterende’. Elly was iemand die goed wist wat ze wilde en ...

Lees meer
Lees meer over Elly Kaspers

Rob Stoel



24 februari 1958 - 01 juli 2024

Woonvoorziening de spil De man met de lieve glimlach. Want hoe ziek je ook was en hoe snel je ook ...

Lees meer
Lees meer over Rob Stoel