20 februari 1977

-

17 februari 2024

“kijk de zon”

Op 17 februari 2024 is onze lieve Jan Anne Annema plotseling overleden. Hij woonde op woning 9 in Westwijk en volgde hier ook zijn dagbesteding.

Jan was een hele lieve en rustige man, geliefd door ons allemaal. Soms kon je mopperen, maar echt boos was jij nooit. Zodra de begeleiding aan jou vroeg “wat is er Jan”, zei je lachend “niets hoor”. Jouw rustige momenten konden omslaan in even gek doen, dierengeluiden maken en herhalen. Of de begeleiding die dit deed waarop jij riep “koe he”. Af en toe grapjes maken en de begeleiding laten schrikken. Je kon dan zomaar achter ons staan en “boe” roepen, waarna jij zo hard moest lachen dat er een hoestbui achteraankwam. Ja en dan deed je het weer, wat was dit toch altijd belangrijk voor jou. Jouw humeur kleurde mee met het weer. Regen, dat was toch echt niets voor jou. Zodra de zon ging schijnen dan straalde jij!

Helaas was het blijkbaar nu al jouw tijd, je was nog maar een jonge man van slechts 46 jaar oud, net 3 dagen voor jouw verjaardag heb jij ons verlaten.
De laatste periode ging het al even niet zo lekker met je, je ging snel achteruit. Jij had steeds meer intensieve zorg nodig, dit maakte jouw verdrietig en ook angstig. Je moest het maar allemaal ondergaan.
We gaan jou ontzettend missen lieve Janneman. Je grapjes, je vrolijke lach en ja, zelfs dat gemopper…

Liefs, medewerkers en medebewoners van woning 9

Reacties

1 reacties
Marrie 8 april 2024

Dag lieve grote broer, ik mis je wel erg hoor. In gedachten houd ik je nog even lekker vast xx Marrie

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige memoriam

Suzanne de Jong



29 januari 1990 - 30 augustus 2024

Verdrietig, maar terugkijkend op veel mooie herinneringen laten wij weten dat op 30 augustus Suzanne de Jong is overleden. We hadden ...

Lees meer
Lees meer over Suzanne de Jong

Elly Kaspers



11 mei 1967 - 24 juli 2024

Elly, De betekenis van haar naam: `Fakkel, de stralende, schitterende’. Elly was iemand die goed wist wat ze wilde en ...

Lees meer
Lees meer over Elly Kaspers

Rob Stoel



24 februari 1958 - 01 juli 2024

Woonvoorziening de spil De man met de lieve glimlach. Want hoe ziek je ook was en hoe snel je ook ...

Lees meer
Lees meer over Rob Stoel