27 december 1956

-

22 januari 2024

Dag radio, dag cd, dag René….

Op 22 januari is René op 67-jarige leeftijd overleden. Een bijzondere, en vooral sterke man. René is geboren in Aalsmeer en op de Parels komen wonen. Later verhuisde hij naar De Ring in Hoofddorp. Op de Hoofdweg heeft René de laatste 10 jaar van zijn leven gewoond.

René genoot van het leven, hield van feestjes en plaatjes draaien. Zoveel, dat hij voor het slapen gaan zijn cd-speler bij de begeleiding op kantoor bracht. ’s Morgens vroeg kwam René deze dan weer op halen; ‘Zo radio, heb je lekker geslapen? René wel hoor’. Ja zuster, nee zuster, Boney M., Dorus, maar René hield vooral veel van draaiorgelmuziek. Uúúren kon hij daar naar luisteren.

De laatste jaren werd René zijn wereld steeds kleiner. Hij begreep minder van de wereld om zich heen, en verbleef steeds vaker in zijn kleine, vertrouwde en veilige omgeving. Het weerhield hem er niet van om de mensen om hem heen te verblijden met zijn vrolijke schaterlach.

We hebben René leren kennen als een vrolijke, behulpzame en lieve man. Hij hield niet van ruzie en kon mensen opvrolijken zoals niet veel anderen kunnen.

Lieve René, we zijn blij dat we jou hebben leren kennen en voor jou mochten zorgen. Wat zullen we je gaan missen!

Begeleiding woon- en dagcentrum Hoofdweg

Reacties

2 reacties
Erica van Dijken 29 januari 2024

Dag lieve René! Ik ken je van de Parels. Samen met oud-collega’s hebben we het regelmatig over die tijd, over de bewoners van toen, en dan kom jij toch ook altijd weer voorbij! Wat een leuke verhalen kunnen we over jou vertellen! Mooi dat je zulke herinneringen achter laat. Ik zal je nooit vergeten.

Bianca Spros Blankendaal 29 januari 2024

Lieve Rene, wat heb ik mooie herinneringen aan jouw.
Altijd vrolijk, vol grapjes en lief. Je was een heel bijzonder mens.
Ik mocht je mentor zijn op de Parels en deed dit graag.
Ik zal je nooit vergeten.

Lfs; Bianca.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige memoriam

Suzanne de Jong



29 januari 1990 - 30 augustus 2024

Verdrietig, maar terugkijkend op veel mooie herinneringen laten wij weten dat op 30 augustus Suzanne de Jong is overleden. We hadden ...

Lees meer
Lees meer over Suzanne de Jong

Elly Kaspers



11 mei 1967 - 24 juli 2024

Elly, De betekenis van haar naam: `Fakkel, de stralende, schitterende’. Elly was iemand die goed wist wat ze wilde en ...

Lees meer
Lees meer over Elly Kaspers

Rob Stoel



24 februari 1958 - 01 juli 2024

Woonvoorziening de spil De man met de lieve glimlach. Want hoe ziek je ook was en hoe snel je ook ...

Lees meer
Lees meer over Rob Stoel